Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Coming soon: Millage Prosecco!

Coming soon: Millage Prosecco!

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel lepjünk meg benneteket az I. Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztiválon. 

Egy olyan pezsgő italt akartunk, amit egész nyáron bátran ajánlunk majd a baráti összejövetelekhez, kerti partykhoz, házibulikhoz. Rengeteget kóstoltunk, jártuk a borászatokat, mígnem a kedvenc pezsgő bárunkban szembe jött velünk a nagy “Ő”, vagyis inkább a nagy “M”. Amint megláttuk az üveget, már hallottuk a buborékokat, ahogy a szabadságért kiáltanak. A külső után a belbecsben sem kellett csalódnunk.  A mi új szerelmünk az olasz Millage Prosecco. heart


 

A Millage rendkívül színes egyéniség. Tényleg jó vele megjelenni. Külső stílusában egyesek szerint talán túl extravagáns, főleg ha a tradícionális pezsgőkhöz és proseccokhoz hasonlítjuk, de hát mégiscsak 2022-van. Félreértés ne essék, becsüljük a tradíciót, a hagyományt, de legalább ugyanannyira vágyunk az újra, az izgalmasra, különlegesre. 

Mi kipróbáltuk, és tényleg színt visz bármilyen baráti összejövetelbe. Színes és extra külsejével azonnal ráterelődik a figyelem, a kóstolás után pedig már biztosan tudjuk: a party kedvencét mindenki megtalálta. 

Pezsgők között is kiemelkedő ízélményt kínál számunkra a most Magyarországra is érkező Millage. Ha egy mondást kellene társítanunk e prosecco mellé, csak egyetlen egy jut eszünkbe: a külső, ami megfog, a belső, ami megtart. A Millage esetében ez határozottan így van! 

Hamarosan egy hosszabb cikk keretein belül is bemutatjuk a brandet, addig is, egy rövid lista a Millage Prosecco portfólióról:

  • Millage Prosecco spumante DOC Treviso Extra Dry: 100% Glera szőlőből készült, ízében és  illatában is telt. A gyümölcsös és virágos jegyek harmonikusan jelennek meg benne. Színe szalmasárga. Tökéletes aperitif ital, de halételek mellé is jól passzol.

  • Millage Prosecco spumante DOC Treviso Brut: 100% Glera szőlőből készült. Illatában frissesség és gyümölcsösség érződik virágos jegyekkel ötvözve. Ízében a gyümölcsök közük az alma, a körte és az őszibarack érződik leginkább. Jól illik könnyű fogások mellé, mint például grillezett zöldségek, rákok, sushi de akár pizza mellé is. 

  • Millage Prosecco spumante DOCG Conegliano Valdobbiadene Extra Dry: 100% Glera szőlőből készült. Intenzív de elegáns illatú pezsgő, melyben a gyümölcsös és virágos jegyek közül az akácvirág tűnik ki leginkább. Üde, gyümölcsös ízének az utólag érezhető minimális kesernyés jelleg adja meg karakterét. Jól illik könnyű, tengeri fogások mellé.

  • Millage Prosecco spumante DOC Rosé Millesimato Brut: A rosé Prosecco 85% Glera és 15% Pinot Noir fajtákból készült. Színe halvány rózsaszín, illatában és ízében nagyon friss, üde. A tipikus prosecco jegyeken felül megjelenik a málna és a szamóca a pinot noir-nak köszönhetően. Hal és szárnyas ételek mellé is kiválóan illik, de önmagában is remek ital.

Arra buzdítunk titeket, hogy gyertek ki az I. Belvárosi bor és Pezsgőfesztiválra június 2-6. között és kóstoljátok meg Ti magatok a TotalDrinks standnál! Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre itt megteheted, és  július 31-ig 5% kedvezménnyel vásárolhatsz a TotalDrinks webshopban!

A fesztivállal egy időben, vagyis június 2-től a TotalDrinks webshopban is rendelhetőek lesznek az olasz Millage proseccok. Dobd fel velük a bulikat és érkezz meg úgy, ahogy azt kell: a nagy M-el az oldaladon!

#SOUNDSLIKEBUBBLES

#MILLAGEPARTY