Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szabadítsuk fel együtt a gint!

- 2022. 06. 11. 16:29:35
Szabadítsuk fel együtt a gint!
Fel tudod sorolni, hányféle gint ismersz? Szeretnéd tágítani az ismereteidet? Felfedeznél ismeretlen területeket? Szeretnél megtapasztalni olyan ízeket, amelyeket gin esetén még sosem éreztél? Ha igen, készítsd az ízlelőbimbóidat, és találkozzunk a Gin Marketen!

Ide akkor is érdemes kilátogatnod, ha feketeöves ginkóstoló vagy, és akkor is, ha még csak most ismerkedsz a ginek sokszínű és sokízű világával. A TotalDrinks standjánál most olyan újdonságokkal szolgálunk, ami szemnek, szájnak és orrnak ingere: két totálisan új, itthon ismeretlen ginnel hozunk közelebbi kapcsolatba tisztán, koktélban és tonickkal felpezsdítve..

Az egyik a The Illusioist gin, ami egy müncheni desztillálóban készül a legnagyobb örömünkre. Ez a 100%-ban organikus, kézműves csoda bárkit elvarázsol pillanatok alatt. Mélykék színe csodás pink elixírré változik a hozzá illő tonickkal, és nemcsak kihúz, valósággal kirángat a szürke hétköznapokból. 16 féle kézzel szedett alapanyag teszi teljessé az aromáját, és ha egyszer a hatása alá kerül az ember, bizony, nehezen engedi. Semmi trükk, csupa íz, ilyen a The Illusionist. Kóstold meg nálunk!

Illusionist Dry Gin

A másik újdonság, amivel kedveskedünk nektek szintén Németországból származik, méghozzá a fővárosból, Berlinből. A neve Wild Child, nem hiába, zabolátlan és öntörvényű, korlátlan szabadságvággyal. Ez sem finomkodik az emberrel, rögtön egy új perspektívát mutat, ahogy belekortyolunk a borókabogyóval, rozmaringgal, bergamottal, calabriai citrommal tökéletessé formált italba. 

Wild Child Gin

Gyere el június 10. és 12. között a Gin Marketre, találkozzunk a TotalDrinks standjánál, szabadítsuk fel együtt a gint a palackból, és ígérjük, nem csak három kívánságod teljesül.