Leírás és Paraméterek
Az alapanyag a 45 hektáros palkonyai gyümölcsös legfinomabb gyümölcsei közül kerül ki. A technológia nagyon hasonlít a klasszikus szőlő gyümölcsből erjesztett boréhoz: érett gyümölcsöt szüretelnek, melyet azonnal a feldolgozóba szállítanak. A frissen szedett gyümölcs magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik, majd az erjesztés következik oxigéntől elzárt környezetben, a friss ízek megőrzése érdekében.
Pincészet a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt céljuk, hogy ez a Magyarországon még kevésbé elterjedt borkülönlegesség megismertetésre kerüljön a fogyasztókkal is. Fontosnak tartják, hogy gyümölcsborainkat kizárólag hazai termelésű, friss, zamatos gyümölcsökből készítsék, víz, színező-, és ízesítőanyagok hozzáadása nélkül.