Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Illusionist Dry Gin - A rózsaszín az új kék

- 2022. 06. 01. 09:34:28
Illusionist Dry Gin - A rózsaszín az új kék

Kevesen emlékeznek arra, hogy 10-12 évvel ezelőtt a Ráday utcában volt egy gin bár. Több, mint százféle gin és még több koktél variációt kínált, a bártenderek végtelenül profik voltak és minden alkalommal hibátlan kivitelezéssel helyezték elénk a rendelt italokat.

Sajnos a magyar társadalmat akkor még nem érte el a „ginláz”, ezért viszonylag gyorsan bezárta kapuit. Viszont nem véletlen, hogy nem felejtettük el ezt a helyet: mi itt szerettük meg a gint. A rendkívüli fűszerezettség, a különleges tonik kínálat, igazi kuriózummá tette ezt a helyet.

Ha ez a bár még nyitva lenne, biztosak vagyunk, hogy ez a gin mindenképpen az egyik legforgalmasabb polcon kapna helyet: az Illusionist Dry Gin.

 Annak idején a vidéki szórakozóhelyek egyik felkapott slágere a gin-tonic volt.

Ekkor még nem az íz vagy a prémium alapanyag jelentette ennek az italnak a nagyszerűségét. Talán Te is emlékszel, miért akart mindenki gin-tonicot inni: a tonic világított az UV fényben.

Hadd mutassunk be Neked egy gint, ami egyszerre ötvözi a prémium minőséget és ezt a belecsempészett mágiát!

 

Ilusionist Dry Gin - A rózsaszín az új kék.

Bio. Vegán. Kézműves. Váratlan. Egy felfedezésre váró titok! Egy mélykék gin, ami tonikkal keverve gyengéd, mégis csábító rózsaszín elixírt ad. Egy orvosságot, ami kirángat a szürke hétköznapokból. 

2015-ben Tim és Max, az ötletgazdák, egy új gin koncepciót dolgoztak ki: olyan italt készítettek, amelyet kifejezetten a gyümölcsös és a virágos jegyek jellemeznek. Egy „szűrés nélküli” gint, amelyben összesen 16 növényi összetevő kombinációja, köztük szerecsendióhéj, citrusos elemek és édesgyökér, biztosítja a sima és egyáltalán nem tolakodó ízvilágot.

A végére pedig egy kis meglepetést is csempésztek az alkotók: tonikkal kombinálva, az egyébként királykék színű gin, egy gyengéd rózsaszín főzetté válik a benne lezajló természetes reakcióknak köszönhetően.

Miért ajánljuk?

A gondos odafigyelés, a bio összetevők valódi életet csempésznek ebbe az italba. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy az Illusionist Dry Gin szezonális.

Ez mit jelent?

Azt, hogy csak az ideális mezőgazdasági körülmények között betakarított legjobb bio összetevőket használják fel az elkészítéshez. A téli és nyári betakarítások közötti állandó eltérések csodálatosan mulandó jelleget kölcsönöznek az illusionistnek, és minden darabot egyedivé varázsolnak.

 


Az Illusionist kiválóan fogyasztható tonikkal. Gyümölcsössége miatt semlegesebb ízű tonicokkal ajánljuk:

 Kiegészítőként pedig grapefruitot, narancsot vagy citromhéjat, esetleg rozmaring szálat tehettek hozzá. Egyikkel sem fogtok hibázni!

Kipróbálnád Te is az Illusionist-ot? Gyere el a Gin Marketre június 10-12.-e között, és kóstold meg velünk!

Június közepétől pedig a webshopól is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre itt, hogy az elsők között értesülj az Illusionist érkezéséről!