Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

 Nyárbúcsúztató borok
2022. 09. 04. 15:00:00 TotalDrinks
Nyárbúcsúztató borok

Most, hogy a nyár véget ért, arra gondoltunk, hogy nem csak egy speciális nyárvégi kedvezménnyel rukkolunk elő vásárlóink számára, hanem egy egyedi nyárbúcsúztató borlistával is, amire a 2022-es nyár legfinomabb tételei kerültek fel.  

Töltsd fel nyári borokkal és élményekkel a közelgő őszt most egyedi kedvezményeinkkel!

Szabadítsuk fel együtt a gint!
2022. 06. 11. 16:29:35 TotalDrinks
Szabadítsuk fel együtt a gint!

Fel tudod sorolni, hányféle gint ismersz? Szeretnéd tágítani az ismereteidet? Felfedeznél ismeretlen területeket? Szeretnél megtapasztalni olyan ízeket, amelyeket gin esetén még sosem éreztél? Ha igen, készítsd az ízlelőbimbóidat, és találkozzunk a Gin Marketen!

Egy pohárnyi szabadság - Wild Child gin
2022. 06. 08. 11:01:57 TotalDrinks
Egy pohárnyi szabadság - Wild Child gin

Szabad szellem egy szabad városból! Egyenesen Berlinből!

Illusionist Dry Gin - A rózsaszín az új kék
2022. 06. 07. 08:30:00 TotalDrinks
Illusionist Dry Gin - A rózsaszín az új kék

Kevesen emlékeznek arra, hogy 10-12 évvel ezelőtt a Ráday utcában volt egy gin bár. Több, mint százféle gin és még több koktél variációt kínált, a bártenderek végtelenül profik voltak és minden alkalommal hibátlan kivitelezéssel helyezték elénk a rendelt italokat.

Sajnos a magyar társadalmat akkor még nem érte el a „ginláz”, ezért viszonylag gyorsan bezárta kapuit. Viszont nem véletlen, hogy nem felejtettük el ezt a helyet: mi itt szerettük meg a gint. A rendkívüli fűszerezettség, a különleges tonik kínálat, igazi kuriózummá tette ezt a helyet.

Ha ez a bár még nyitva lenne, biztosak vagyunk, hogy ez a gin mindenképpen az egyik legforgalmasabb polcon kapna helyet: az Illusionist Dry Gin.

Mátyás a kihívó!
2022. 06. 12. 09:00:00 TotalDrinks
Mátyás a kihívó!

Sokáig azt mondtam kétféle ember létezik: az aki szereti az Unicumot és az aki nem. Ez persze egy rémes leegyszerűsítés a részemről, hiszen a képlet ennél jóval bonyolultabb. Van aki szereti az Unicumot, van aki megissza az Unicumot, van aki nem szereti az Unicumot, de iszik Jagert, van akinek mindegy csak a keserű legyen és persze van aki egyiket sem kedveli. Hogy most még bonyolultabb legyen a helyzet, itt van a legújabb kihívó a Mátyás keserű is.

Choose: a palackba zárt koktél csoda!
2022. 05. 29. 18:22:12
Choose: a palackba zárt koktél csoda!

Most nyilván Te is elkerekedett szemmel ülsz, és teszed fel magadnak a kérdést: “Ennek mi értelme van? Hogy lehetne egy koktél előre bekeverve finom?”.

Így voltunk ezzel mi is a legutóbbi nemzetközi italkiállításon és vásáron Németországban, amikor megláttuk a palackozott Choose koktélokat. 

Aztán az értetlen arckifejezésünk pillanatok alatt csodálkozóvá változott. Ez az ital egyszerűen fantasztikus! Így betáraztunk pár üveggel és még a hotelben, az italokat kóstolgatva, elkezdtünk arról beszélgetni, hogyan születhetett meg az ötlet, hogy palackozzunk egy koktélt. 

Coming soon: Millage Prosecco!
2022. 05. 29. 17:57:23 TotalDrinks
Coming soon: Millage Prosecco!

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel lepjünk meg benneteket az I. Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztiválon. 

Egy olyan pezsgő italt akartunk, amit egész nyáron bátran ajánlunk majd a baráti összejövetelekhez, kerti partykhoz, házibulikhoz. Rengeteget kóstoltunk, jártuk a borászatokat, mígnem a kedvenc pezsgő bárunkban szembe jött velünk a nagy “Ő”, vagyis inkább a nagy “M”. Amint megláttuk az üveget, már hallottuk a buborékokat, ahogy a szabadságért kiáltanak. A külső után a belbecsben sem kellett csalódnunk.  A mi új szerelmünk az olasz Millage Prosecco. heart


 
Nyári pezsgés a belvárosban!
2022. 05. 28. 09:19:04 TotalDrinks
Nyári pezsgés a belvárosban!

Brut, Doc, Extra Dry, Doux, Spumante, Sec, Prosecco, Cava, Seprő, Degorzsálás. Még ha nem is tudod mit takarnak ezek a szavak, biztos láttad őket, hallottál már róluk,  vagy találkoztál már velük. Akár kedvenc italaid címkéin. De van egy jó hírünk: nem is feltétlenül kell tudnod, mit jelentenek. wink