Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Choose: a palackba zárt koktél csoda!

Choose: a palackba zárt koktél csoda!

Most nyilván Te is elkerekedett szemmel ülsz, és teszed fel magadnak a kérdést: “Ennek mi értelme van? Hogy lehetne egy koktél előre bekeverve finom?”.

Így voltunk ezzel mi is a legutóbbi nemzetközi italkiállításon és vásáron Németországban, amikor megláttuk a palackozott Choose koktélokat. 

Aztán az értetlen arckifejezésünk pillanatok alatt csodálkozóvá változott. Ez az ital egyszerűen fantasztikus! Így betáraztunk pár üveggel és még a hotelben, az italokat kóstolgatva, elkezdtünk arról beszélgetni, hogyan születhetett meg az ötlet, hogy palackozzunk egy koktélt. 

A koktélok a nyarak igazi slágerei: színesek, finomak, izgalmasak és minden cseppjükben ott van a könnyedség. 

Viszont, aki igazán szereti a koktélokat, tudja, milyen nehéz olyan bárt vagy eseményt találni, ahol igazán jó koktélt kevernek. Mi sem tarthatunk minden bulit a Boutiq’Bar-ban, a Rabbit-ben, esetleg a Leo-ban, vagy más hasonló színvonalas koktélbárban.  Az meg viszonylag ritkán fordul elő, hogy Stanislav Vadrna áll otthon, a konyhánkban és keveri a házibuliban az egybegyűlteknek az italt.

A baráti összejöveteleken is gyakrabban fordul elő, hogy egy önjelölt bártender túltöltik alkohollal a poharat és borul az ízharmónia és az egyensúly (és jön az aljasodás).

Most viszont megtaláltuk a Choose Cocktail-t és elhoztuk nektek, mert kíváló alternativa tud lenni bármikor, ha éppen nem rendelkeztek egy koktélbárral otthon. Nem kell lemondani a jó minőségű (de leginkább jó ízű) koktélokról. Sőt! A Choose Cocktail megadja a lehetőséget, hogy bármikor ihasd kedvenc koktéljaidat fancy bárok és önjelölt bártenderek társasága nélkül. 

Ha még mindig szkeptikusan állsz eme palackozott koktélok előtt, akkor gyere el, látogass meg minket az I. Belvárosi Bor és Pezsgőfesztiválon, június 2-6. között  (a Millage Proseccok mellett) és kóstold meg a standunknál.

Ötféle ízben készültünk: 

  • Choose Mojito
  • Choose Spritz
  • Choose Negroni
  • Choose Sex On The Beach
  • Choose Margarita

Természetesen ugyanekkortól a TotalDrinks webshopból is rendelhetőek lesznek. 

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre itt megteheted, és július 31-ig 5% kedvezménnyel vásárolhatsz a webshopunkban!!

Tartalomhoz tartozó címkék: cocktail olasz