Egy új és exkluzív vermut azoknak, akik szeretik az autentikus ízeket, és azoknak, akik szeretnék megízlelni a mediterrán vidék és Barcelona varázsának legjavát.
A vermut elkészítéséhez használt alkoholt a Priorat őshonos fajtáiból - Cariñena és Garnacha - kiválasztott borseprő lepárlásából nyerték. Ezután néhány héten át szobahőmérsékleten áztatták a hagyományos botanikai anyagokat: szegfűszeget, angyalgyökeret, fahéjat és ürömöt, forrásvízzel és a borseprő lepárlásából nyert alkohollal. A BCN vermut egyik legjobban őrzött titka az a formula, amely a Priorat hegyeiben virágzó egyedi botanikai anyagokat, mint például a borókabogyó, a rozmaring, a bodzavirág és különösen a narancshéj kombinálja.
Száraz és összetett, bergamott, bodzavirág, vadon termő gyógynövények aromájával és a narancshéj keserűségének kivételes aromájával.
Ideális aperitif egy kis szódával vagy tisztán jéggel, egy kis citrommal és olajbogyóval. Ideális vermut arra is, hogy a BCN GIN-nel kombinálva mélységet és további komplexitást adjon egy száraz martini vagy egy Negroni koktélnak.
|